søndag 27. januar 2008

Egne bilder

Da var jeg endelig i gang med mine egne bilder også. Klarte det nesten helt alene, fikk bare et par tips fra han i sofaen ved siden av..


Jeg, som så mange andre, er Tilda-fan. Har alle bøkene, og har laget både engler, reinsdyr, kaniner, hjerter og nisser. Har også drømt om å delta på julemarked i mange år uten at det har blitt noe av, men før jul i fjor gikk endelig 'drømmen' i oppfyllelse. Siden jeg for tiden er hjemme i fødselspermisjon, fikk symaskina kjørt seg mens minstemor sov, og jeg fikk endelig lagt meg opp et lite 'lager'. I utgangspunktet skulle også en venninne delta, ble litt mindre skummelt når vi var to, men hun ble syk og kunne ikke være med likevel :-( Men jeg fikk med meg en annen venninne, som er interiørkonsulent, til å sette opp bordet mitt, og det ble kjempefint. Takk, Marianne! :-) Tok selvfølgelig ingen bilder fra markedet, hadde jo bare lekt med tanken om egen blogg, så jeg angrer jo litt på det nå...
Denne engelen pryder iallfall vinduskarmen vår for tiden. En dame hadde kjøpt en slik engel på julemarkedet, og sendte siden en mail og spurte om jeg hadde flere, hun ville ha et par til julegaver. Det hadde jeg jo ikke, men kunne selvfølgelig lage. Siden hun ikke hadde ønsker om verken farge eller mønster, måtte jeg jo sy fire slik at hun hadde noen å velge mellom. Denne var ikke en av 'de utvalgte', så hun får bo på kjøkkenet.

Tenkte også jeg kunne vise fram noe av det jeg lagde mens min kjære var bortreist. Det blir jo litt kjedeligere på kveldene da, og når han ikke er her, får jeg av en eller annen grunn ikke sove. Så da sitter jeg gjerne oppe til kl 01 (av og til 02) og diller med et eller annet. Ikke altfor gunstig med to små barn som vil opp på morgenen, men jeg har heldigvis ikke av de som våkner før kl 0600, de sover gjerne til 0730 - 0800, så da går det greit likevel.Det ble til at jeg lagde noen kort og tags. Og stemplene jeg har brukt, er nok fra Tilda-kolleksjonen...

Jeg liker godt å lage ting til barn, eller rettet mot barn. (Er de nyfødte eller veldig små, så bryr de seg jo ikke så veldig!) Disse tags'ene kan festes på både bursdagsgaver og andre små oppmerksomheter, og engler og pirater er jo kule, da... Har laget en del andre ting til barn også, men de får jeg vise frem en annen gang:-)

Ingen kommentarer: