onsdag 9. juli 2008

Litt lykke kan kjøpes...

...for 332,- danske kroner:-) Alle vet vi jo at 'det er dejlig å være norsk i Danmark', og spesielt når man kommer over slike kupp som de under!! Vi hadde en liten shoppedag i Ålborg i går, faktisk så ble det til at vi dro på mandag og hadde en hotellovernatting før vi reiste hjem med båten i går kveld. Kunne jo vært en svært hyggelig fornøyelse, det, hvis det ikke betød at to voksne og to små måtte sove på samme rom... Vi har gjort det en gang før, så vi visste jo at det var dømt til å mislykkes;-) For å gjøre en lang historie kort, så sovnet storebror kl 2300, og minstemor åtte minutter over midnatt, da hadde leggingen pågått i noen timer, kan man si. Hun legger seg jo vanligvis så lett som bare det rundt kl 1900... Ja, ja det er glemt til neste gang;-)
.
Tilbake til funnene mine. Alt dette kjøpte jeg altså til den nette sum av 332,- danske kroner, og jeg synes selv jeg fikk utrolig mye for pengene. En lyslykt i sink, en grå treboks med tavle på, noen sinkblomster til å dekorere med, et sinkfat og en knaggrekke hvor knaggene kan svinges ut og inn. Jeg kjøpte alt på De 4 Årstider som ligger helt i enden av gågata. Før har det vært en del interiørbutikker i dette området, men nå var dessverre mange av dem borte:-(


Lykta var satt ned fra 250,- til 125,-:-) og er her kommet ut på plantebordet. Det eneste som er litt dumt i Danmark, er at man ikke kan bruke Visa-kort overalt. Mange tar bare Dankort, og det er det jo bare dansker som har!! Har aldri skjønt det der, men det er godt det er en del minibanker rundt omkring! Da jeg var inne på De 4 Årstider måtte jeg nemlig handle på budsjett, hadde kun 350,- i kontanter, og nærmeste minibank var 200 m unna, en distanse det ikke var aktuelt å nedlegge, siden denne butikken var siste stopp...


Kassen syntes jeg var kjempefin, vurderer å sette urter i den, eller har dere andre forslag??

På Panduro ble disse stoffene kjøpt. De er alle Tilda-stoffer som jeg har hatt fra før, men som jeg begynner å gå tom for...

...og som seg hør og bør, så må jeg også alltid innom Stof 2000 (danskenes Stoff og Stil). Jeg var tom for linstoff, og div andre ting og tang...


Kom også på at jeg ikke har vist hva jeg kjøpte sist jeg var på Stof 2000, det går visst litt i blått og rødt for tida...:-)
Så nå gjenstår det bare å lage noe av alle disse stoffene, har noen planer om barnetøy, så vi får se hvordan det går...

Og som det stod på en plakat i et butikkvindu:

Den som sier at lykke ikke kan kjøpes for penger, handler i feil butikker!;-)


Klem B:-)

20 kommentarer:

silje-sin sa...

Hei! Så mye fint du har kjøpt deg! Zink er tingen:) Vi skal til Ålborg om kort tid vi, har du noen shoppingtips?? Har ikke vært i danmark på over 10 år tror jeg. Så da trenger jeg litt tips! Ha en flott dag:) klem fra silje.

Miss.T sa...

Masse flott du har fått deg !!! zink er i vinden nå ja.. kjempefine ting.. er ening at lykke kan kjøpes ja : )


Ha en flott dag!

Ann-Cathrin sa...

Så mye fint du fikk for pengene! Den kassen med krittavle var morsom:) Kjempefine stoffer og, nå blir det spennende å se hva du skaper av det:)

Anonym sa...

Det var skikkelig fine ting! Jeg elsker å handle i Danmark, så mange flotte interiørbutikker:)

Ha en fin dag!


Karianne

Jorunn sa...

Det er moro å handle på salg når man får så mye igjen for pengene :0) Masse fine stoffer du har kjøpt, gleder meg til å se hva du får ut av dem!

Anita sa...

Så masse flotte zinkting!! Vil gjerne til Danmark jeg også!! I morgen skal vi bo en natt på hotell og er veldig kjent med legge problemet:o( Men.... Er jo kun for en natt! Kos deg!

Verkstedet sa...

hei.
for noen fantastiske innlegg siden jeg dro... og for en bursdag. jeg nøt bildene med høy puls, blir helt i ekstase av slikt!!!! du ipornerer stort!!!
og dine innkjøp i danmark..mmm:) skal til danmark i en uke snart, billund- legoland og aalborg- vært der?? tips???thank u!
vi har hatt to fantastike uker i huset i frankrike. er der hver sommer og elsker det bare mer og mer. pleier å bli helt mutt første dagene hjemme igjen...men vi kom hjem til sol og frokost på terassen i dag og da er det ikke så ille. selv om jeg savner basseng i hagen og palmer og lavendelåkre....nå reiser vi på hyttetur til venner, så hytten vår på geilo og så danmark og oslo. msse gøy!!
mannen nijobber i verkstedet med noe han har lovet ferdig, før vi stenger helt til midten av august. blitt enormt å gjøre, vi er overveldet og nesten litt satt ut av responsen, mne selvsagt smigret og glade!
ha det fint, hagen din blir lekker:)
stor klem fra Såta

liven sa...

Helt enig i det utsagnet der !!!
Kjempefine ting du har kjøpt og såå billig!!
Og så fine stoffer:)
Skjønner det at det er deilig å være norsk i Danmark:O)

Har selv vært på shopping i dag så det får jeg vise litt av i morgen:)

Ha en fin sommerkveld/natt:O)

Evami sa...

Så utrolig mye lekkert du har handla,jeg gleder meg til å få en dag eller to på shopping i Ålborg:) VI reiser til Lillestrøm imorra og vidre til Larvik på fredag overnatter i Hirtshals og reiser til Hou på lørdag... For en maraton tur,men garantert verdt hver reise time:) Gleder meg til turen,og De 4 årstider skal besøkes:)

Ha ei flott uke:) Klem Eva

Anonym sa...

Så mange fine ting du har fått handla. Skikkelig kupp! Den kassen var knall stilig. Og mange flotte stoffer. Gleder meg til å se hva du får ut av de :)

Min Verden sa...

Takk for det. Utrolig flotte ting. Hørtes ut som en fin tur! Likte alt kjempegodt og kunne gjerne hatt alt her selv. Hanne

LillaLykke sa...

For noen kupp! :)

Whoopsi Daisy sa...

Så mye fint du fikk for en OK penge. Det er dette som er så kjekt vettu...å finne slike skatter. Boksen med tavle på var kjempe sjarmerende.
Lucky you
Gos sommer
fra
Whoopsi Daisy

Mitt hvite hus sa...

Sååå mye fint fikk kjøpr deg for en billig penge. Ja jeg syns det er billig. Nydelige sink ting. Jeg elsker sink:=)
Kassen ble fin med roser i . Ellers kan du ja bare bruke det nesten til alt:=)
Ja Sola stranda var en nesten syden opplevelse:=)
ØNsker deg en fin dag:=)

Klem Kerstin

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så masse flott du har kjøpt deg da!! Jeg vil også til Danmark :) Meeeen snart er det messe , og da skal vi bo i Århus ;O) Så må legge inn noen smutthull med shopping da ..

Meeeeeen det plantebordet du hadde funnet var jo bare sååååå flott .

KOS DEG :) KLEM

Grip dagen sa...

Hah! Jeg handler visst også i mange av de rette butikkene. For jeg blir også riktig så lykkelig av å komme hjem med noe nytt!

Håper også det blir noe nytt til meg på lørdag... Jeg har tellt ned til den dagen! Det er som julaften!
Jeg skal bli med å rydde ut av et gammelt hus! Oj, oj, oj!!!
Jeg har advart husbonden at jeg om nødvendig kjører magne turer hjem for å tømme bilen. Jeg vil få med meg så mye som mulig!
Marit skal på skattejakt, tra-la-la la la la la...

Flere av bloggerne viser flotte ting de har handlet med hjem fra Danmark. Så mye fint dere har funnet! Og hvor skal Marit neste uke?!? -Sverige og Danmark! Tra- la-la la la la la...

Sommertrall fra spent Marit

Lena sa...

Rett og slett ett kupp. Var nettopp i Danmark jeg også, og fant mye fint! Ha en fin helg:)

Granberget sa...

Her var det jammen mye fint ja. De stoffbitene dine er jo nydelige. Skal bli spennende å se hva det blir av de etterhvert!!

Ha en fin kveld!!=)

Hulda sa...

Virkelig noen lekre ting du har kjøpt i Danmark! Jeg falt for den kassen, så stilig at du kunne skrive på den. Blir nok flott til mye rart, den. :) Herlige Tilda-stoffer, har noen av de jeg også. Faktisk har jeg scrapark i de rosestoffene. ;) Da vi var i Trondheim var jeg bl.a på Panduro, artig å gå å plukke til seg ting der. ;)

frk.Kreativ sa...

Tusen takk for koselig kommentar hos meg! Jeg har heller ikke vært så flink på kommentar-fronten,og det er så mange fine blogger og titte innom,men nå syns jeg at jeg begynner å komme ordentlig igang:) Så mye fint du fant i Danmark også så billig syns jeg,kupp:) Ellers må jeg si at du har en utrolig flott blogg,her kommer jeg innom igjen! God helg,klem fra Lene