mandag 22. desember 2008

Hjemme - for å snu...

Nå har vi vært hjemme i et knapt døgn, og selv om vi hadde to fine uker på Gran Canaria, så er det alltid deilig å komme hjem:-) Harde hotellsenger kan på ingen måte måle seg med madrasser fra Jensen...


Nymalte tånegler på ferie må til, og minstemor forlangte å få samme behandling som mammaen. Og hun satt musestille mens jeg holdt på - forøvrig kanskje den eneste gangen hun satt stille i løpet av turen;-)


Og storebror og pappaen fikk ri på kameler, eller dromedarer var det kanskje?? Iallfall en stor opplevelse for en liten tass.

Og en tur på marked ble det også. I tillegg til et par skinnvesker (nei, ikke skinnvester, selv om jeg er trønder;) kjøpte jeg disse kattene. De er vel egentlig til å henge ringer på, men jeg tror de tar seg mye bedre ut på minstemors rom:-)
.De dagene det blåste for mye eller var for overskyet på Bahia Feliz (dessverre et par dager for mye) kjørte vi til Amadores-stranden og koste oss der. En herlig strand, selv om vi delte den med ganske mange fler...

Men når det er sagt, så var Bahia Feliz et utrolig flott sted for barnefamilier. Flotte basseng-områder, mange lekeplasser og god underholdning (iallfall syntes den yngre garde det, og vi var x antall ganger på Bamse- og Coco the Clown-show). Og halvpensjon med buffet-middager hvor man ikke trenger å vente på maten, men kan forsyne seg straks, er absolutt å anbefale når man reiser med utålmodige Prinsesse-Vil-Ikke'er;-)

Til og med flyturen hjem ble en opplevelse, da vi først måtte foreta en ikke-planlagt mellomlanding i Madrid fordi en passasjer måtte på sykehus, og så avbryte landingen på Kjevik pga sterk vind (flyet ristet og krenget, og folk hylte og skrek) og lande på Torp i stedet. Så turen ble litt lengre enn vi hadde håpet og ønsket, men alt i alt synes vi at vi hadde hatt en fin tur:-)

Vel hjemme ble juletreet pyntet i kveld. Toppen av treet var litt rar, så min kjære måtte stusse litt... Og så ble det litt mye stussing egentlig... Dere vet jo hvordan det er når en begynner å klippe litt, så må en bare klippe litt til, for å jevne det ut, og så klippe litt til osv.... Så nå har vi et juletre med bolleklipp, rett og slett:-) Og ja, jeg så på House mens jeg satte på lysene, skulle vel strengt tatt hørt på julesanger eller noe, men men;-)
I morgen kveld begir vi oss nok en gang ut på reise, denne gang til Trøndelag, og vi kjører på natta, og krysser fingrene for at ungene sover hele veien:-)
Ha en fin-fin jul alle sammen! Klem B:-)

21 kommentarer:

Christina sa...

Høres ut som dere har hatt en kjempe fin tur!! :)

Skulle gjerne hatt litt sol og sommer nå kjenner jeg!

Kos deg masse i Trøndelag. Kjøre på natten var lurt, kanskje jeg skal gjøre det este gang? Kjørte til Hommelvik i sommer med Snuppa på 8 md. Gikk fint i 3 timer, så ble det veeeeeldig vanskelig! Kjørte alene gjorde jeg også.. Kjedelige østerdalen!

GOD JUL!

Stooor klem
Christina

Lemi sa...

deilig me sol og varm ;)

ha en fredelig jul...

Ramme Alvor sa...

Høyres ut som ein fin tur, og juletreet med bolleklipp var dagens fyrste opptur...har vært der sjølv med saksa meir enn ei jul:)

Ha ein framifrp dag!
Britt

Klaffen sa...

Så koselig med reisebrev og fine bilder! Virker som om ferien var topp, tross småttis med egen vilje ;) Så skjønn frøken, og tøff gutt! Nå har vi fått strom, som alle andre i Blogglandia stadig snakker om. men her på østlandet er vi mest vant til 5 ms - ikke 15! har ikke sovet stort, og sliter med det store treet som står ute på plattingen her! Bor jo på Frukt & Juletre gården og vi MÅ ha treet ute med lys. Men det er litt mye styr med 15 ms!!! Ønsker dere en strålende jul, i Trøndelag!? Stor klem

Guttemamma sa...

oj oj, dette høres slitsomt ut. Jeg mener å reise rett videre, godt gjort! Ønsker deg og dine en strålende jul!! Klem fra Anette

Jill sa...

Velkommen hjem!
Ønsker deg og dine en strålende jul!!!
Klem

Jeanette sa...

Hei - så kjekkt at du var der igjen! Velkommen hjem og God tur videre...og Masssssse God jul til deg og dine også !! :)
JULEKLEM

♥ Stines hverdag sa...

Fine bilder og tekst fra ferien deres. Høres veldig deilig ut med litt sol og sommer ja :)
Ønsker dere en koselig jul med deres kjære, og god tur til Trøndelag!

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann! :-)

Flotte bilder! Det av han som bærer de to minste på nakken var kjempeherlig!

Ha en fortsatt fin førjulstid! :-)

Memories sa...

Velkommen hjem igjen! Ser ut som dere har hatt en deilig ferie:)
Juletreet så kjempefint ut! Men det er fare for å klippe for mye ja når man først begynner...hehe!

Da får jeg ønske deg ei god jul, har bestemt meg for ei datafri jul.. Så vi "sees" til neste år:)

Evami sa...

Velkommen hjem til Norge:) Å være på Bahia-Feliz når det blåser er kjedelig... Men det finnes jo plasser hvor det er lunere,og å ri på Kamel er jo helt genialt morsomt:)

Og kjekt med en sterk pappa nå to stk små blir trøtte eller vanskelige samtidig:)

Og god ture hit til Trivelige Trøndelag,som ikke er fest-stemt i hvit drakt:( Men vi har det håp i mente at det vil snø imorra:)
Riktig god jul til deg og dine:)

Klem Eva

Ann-Cathrin sa...

Velkommen hjem...og god tur videre;) Ser ut som dere har hatt en flott tur! Treet ble så fint så, bolleklipp eller ei;) Ønsker deg og dine en god jul:)

Lena sa...

God jul!

Cathrines blogg sa...

For noen fine tottelotter......

janne - kathrine sa...

Hei, hei :-)

Innom en liten tur for å ønske deg en riktig trivelig julefeiring. Håper turen gikk bra ;-)

Moa sa...

Ville bara önska dig och din familj en God Jul.. och fortsatt skön helg. Vilken härlig semester ni haft föresten.. ser så skönt ut, själv väntar jag på min i februari då far vi till Thailand.. härliga tider väntar.. Ha det gott och julkramar till dig.. Monica

Ida sa...

Välkommen hem, kul att du är tillbaka!! Låter och ser ut som ni haft en riktigt skön resa!Kram Ida

Anka sa...

Så koselige bilder fra ferien. Kjenner at jeg hadde ikke hatt vondt av en sånn tur:) Syns juletreet deres ble kult jeg, hihi. Nyt resten av jula!

Min Verden sa...

fortsatt god jul på reise hit og dit :) Hanne

Elzie sa...

God fortsättning och gott nytt år.
Kram Elzie

Veronica sa...

Så søtt bilde av de små rødlakkede tåneglene :)

Høres ut som dere har hatt en bra ferie (selvom flyturen hjem nok hadde blitt litt for spennende etter min smak).

Ha en fin romjul :)

Klem Veronica