søndag 3. mai 2009

Sommerhelg!

Denne helgen har vært den store Dyreparken-helgen. Både fredagen og dagen i dag har vi tilbrakt sammen med Sabeltann og Julius, men vi har da fått gjort litt utenom det også, da...
.
I Kjuttaviga blomstrer det også, og disse blomstene er derfra, selv om jeg faktisk har laget et blomsterbed i hagen i dag, jeg også, (litt stolt med mine ikke-grønne fingre;-)
.
Minstemor koser seg meg å hive steiner i vannet, hun er ei lita hermekråke, og skal gjøre alt det som storebror gjør:-)
.
Sukkerspinnet er fra fredagen, i dag ble det softis (det er da helg;-), og da klarte jeg det mesterstykket å 'knekke' av en bit fra tanna - ved å spise softis!! Heldigvis var det en jeksel, så det er ikke så synlig - tror jeg:-S Det blir nok likevel et festlig møte hos tannlegen en av de første dagene, og da blir det sikkert dyrere enn sist gang (da jeg betalte 180 kroner!!!)
.
Storebror er stadig fascinert av sjørøverne og skutene i Kaptein Sabeltanns Verden, og lurer på om det ligger noe i skattekista på stranda??
Senere skulle vi bort til bilbanen. Den har 4-års grense, og da vi var der i fjor på våren (storebror ble fire i juni i fjor), så sa vi at han bare skulle si at han var fire allerede (ehem... god oppdragelse??!). Så på veien bort nå på fredag, så snur han seg plutselig mot oss og spør: -Hvor gammel skal jeg si at jeg er i år, mamma??
.
Når jeg tenker meg om, så opplevde vi en liknende episode i Legoland i fjor sommer. Der hadde de en slags trafikkskole hvor aldersgrensen var 10 år, og da spurte han: -Kan vi ikke bare si at jeg er ti år, da??
Moralen er vel at det ikke lønner seg med lurerier. Å lære barn å lyve når vi sier at det ikke er pent å lyve er vel ikke særlig pedagogisk heller? Og så treffer det oss rett i ansiktet etterpå;-) (Men du, så gøy han syntes det var å kjøre bil selv om han bare var tre!!!:-)
.
Ha en fin uke alle sammen! Klem B:-)

8 kommentarer:

Anita sa...

Så koselig i Dyreparken! Liker oss veldig godt der vi også, selv om vi bor litt lengre unna:} KOs deg i det fortsatt skjønne været!

Tove sa...

hihi, problemet med barn er at de har altfor god hukommelse:)
Høres morro ut med en dyrepark helg

klem

silje-sin sa...

Så utrolig morsomt:) Unger er ærlige vet du:) Dyreparken er fantastisk, gleder meg til neste tur dit:) Du har to nydelige barn! Ha en fin dag:) klem fra silje.

My little footprints sa...

Hei Borghild!
Ser ut som dere har kosa dere masse i helga! Jeg måtte le av den lille jugehistorien din, det samme har jeg gjort! Og ikke bare det at jeg har gjort det samme, men vi gjorde det i krisiansand dyrepark vi også ;) hihi.. Hadde med meg de to niesene mine, og en av dem var ikke gammel nok. Men det gikk så fint så, for ho bare viste frem fire fingre og smilte bredt.. haha..
Ønsker deg en fin mandag!
Klemmer fra Beth

stjerneglass sa...

Hehe, herlige kommentarer fra storebror.

Jannicke sa...

Herlig innlegg!
Likte sukkerspinn-bildet så godt!!

Klem til deg.

Minmill sa...

Jeg er veldig glad i farger, men er på det sporet som du, hvit bakgrunn og fargeklatter som man kan forandre etter behov og årstid. For å forandre spisebord og stoler må du nok jobbe langsiktig med mannen din. Det er ikke lett det der. Jeg holder på med en like vanskelig oppgave: sofaen. Jeg har en svart skinnsofa som jeg vil ha ut. Men tror du mannen min er enig. NOT.

Herlig historie fra dyreparken med barna. Vi har også tatt en spansk en på alderen til barna. Uff, litt farlig, for barn er så ærlige. De har jo ikke lært å ta en hvit løgn. Fikk frysninger når jeg leste om tannen din. Håper tannlegeregningen ikke ble for høy.

Rekkehuset sa...

Hehe, kjente meg litt igjen i den der ja.. Vi var i dyreparken i fjor og lillebror ville gjerne kjøre bilbanen sånn som storesøster. Og jeg, snille (eller dumme..) mamma sier til vakten at "han blir jo snart 4". Vakten spurte Herman og han sa som sant var at han var 3. Og når blir du 4 da? spurte vakten..og siden jeg ikke direkte lyver (bare pynter på sannheten) måtte jeg jo si det som det var. Og sannheten er at det er NÅ han blir 4, neste uke faktisk. Ble ikke noe bilbane på han nei..
Ser ellers ut til at dere har hatt en fin helg! Klem fra Hanne.