søndag 27. desember 2009

Vår jul!

Her ble det plutselig ganske så travelt!
 Jeg trodde jeg var ganske i rute fram mot jul, men jeg tror det var fordi vi var ferdige med julekortene i slutten av november (noe som aldri har skjedd før), og da følte jeg det nesten som om vi var ferdige til jul... særlig!!


Det ble med andre ord nok å gjøre i førjulsdagene, og midt oppi det hele skulle vi hente hjem mannen fra København også. Det var jo ikke akkurat leit å være i danskenes hovedstad i en hel uke før jul, men det gjorde ikke huset noe renere heller;)


Jeg fikk iallfall satt inn noen flere penger på Mailegs konto i løpet av danmarksturen, vi fikk besøkt et julepyntet Tivoli, og jeg fikk tatt bilder inne i 'Hjertebankbutikken' jeg har skrevet om tidligere. Vi fikk også opplevd dansk snøstorm på motorveien, og det å våkne opp til strålende sol, blå himmel, 30 cm snø på bakken og 13 minusgrader i lufta. Ikke akkurat hverdagskost i Danmark.

Og fordi jeg ikke fikk publisert noe særlig dagene før jul, så kommer det nå et bilderas fra både førjulsdager og romjulsdager...


Det var nok av pakker, og vi fikk ikke plass til alle gavene under treet engang. Vi feiret julaften hjemme hos oss i år, og det var kjempekoselig. Og selv om vi måtte avlyse julegudstjenesten (begge ungene kastet opp i løpet av natt til julaften og på morgenen:S), så ble det en god jul likevel:)Det siste bildet levner vel ingen tvil om at nissen kom til oss i år også;)
Skiltet har jeg kjøpt av Marit, og jeg synes bare det er sååå koselig:) Jeg fikk sett det på bloggen hennes da hun viste ting fra Skulehuset, og da 'restene' fra julemarkedet ble lagt ut for salg på bloggen hennes, var jeg snar om å titte innom. Der fant jeg dessverre ingen sånne skilt, men jeg klarte ikke å glemme det, og etter noen dager måtte jeg bare spørre om hun tilfeldigvis hadde noen igjen. Og det hadde hun!! Flaks for meg!! Tusen takk, Marit, jeg er superfornøyd!!:)

Vil også ønske alle en riktig god romjul! Her blir det noen jobbedager for meg, før vi igjen kaster oss ut i middags- og kaffeselskapene:)
Juleklem B:)

16 kommentarer:

Pia sa...

Så mange flotte julebilder du har tatt! Pepperkakehuset var skjønt, og et sånt "snille barn"-skilt var herlig!

Linnea skriver: sa...

Hej - faldt lige over din blog. Skønne stemningsfyldte nærbilleder du viser. Flot!
Mange hilsner
Anette Linnea
http://linneasunivers.blogspot.com/

Fru Fly * Heidi sa...

Flotte bilder! Herlig pyntet hus!♥ Ser ut som dere har hatt en god jul, håper romjulen også blir bra med alle selskapelighetene:) Klem Heidi

Barbros lille atelier sa...

Så mange fine bilder! Likte veldig godt "snille barn" skiltet.

Og de skjønne julestrømpene dine vakte stor begeistring 1. juledag:-)

Kos deg videre i romjulen!

Klem

Hokusfiliokus sa...

Så fint julepyntet hus, her får man virkelig julestemning. Flotte bilder!

Datt sa...

Holy guacamole, for et gavefjell!! :D Skjønner godt at den Danmarksturen ikke var bare kjip da, snakker vi ny tradisjon? ;)

Bea sa...

Titt tei

Ser ut som dere har hatt en flott jul:o)

Klem

IfraLahell sa...

Herlige bilder!! Det var ikke bare hos oss det var litt pakker nei ;) Julepyntet København er jo bare den beste måten å få skikkelig julestemning på da. Elsker den byen altså. Håper dere får fine romjulsdager ;)

Klem Ifralahell

Janne sa...

Ser ut som dere har hatt en koselig og vellykket julefeiring:) Nydelige bilder fra et julepyntet hus, forresten! Sikkert godt å ha mannen hjemme igjen også, selv om det kanskje blir færre køben-turer...;)
Fortsatt god romjul!
Klem, Janne

Minmill sa...

Der var du jo igjen. Jeg har savnet deg her på bloggen, men det er forståelig at du ikke har vært aktiv her inne. København og julepuslerier er tross alt mye viktigere. København må jo være helt fantastisk før jul. Til neste år planlegger jeg og en venninne å dra ned dit. Vi skal legge av kr. 500,- i måneden for å dekke flybillett og hotell. Det var godt du kom i mål til jul selv om du trodde du hadde god tid. He he.

Herlige bilder du viser oss her i dag. Tenk at nå er julen over, og nyttårsfeiringen gjenstår. 1 januar blir julepynten ryddet ut fra huset, og det er alltid deilig. Jeg blir litt forsynt av julen når den er over. Da har jeg lyst til å få vekk alt som heter pynt og stasj.

Ha en fin romjul. Klem Minmill

Fru Fjeldhammer sa...

se her ja, så mange koselige bilder! Tror maileg kontoen har blitt stor, har lagt igjen noen tusen der før jul jeg og!!

Kos dere videre..
klem

Anonym sa...

Så mange fine bilder-og nydelig hjemme hos deg:-)
Syns du er flink jeg!
Ha en fortsatt fin romjul, koos deg!
Klem,Hege.

Made by Molla sa...

Såå mye fin julepynt! Men aller finest var de to kaninene i sofaen!! Her i huset fikk lille Dea også sin første (av mange?) Mailegkanin, hun er allerede blitt veldig glad i den. Ser veldig koselig ut hos dere!

Godt nytt år!
Hilsen Ingeborg

Lene sa...

ville bare ønske deg et riktig godt nytt år! Måtte 2010 bli et godt år for deg og dine!

Jeg ser frem til å følge deg videre i året som kommer!

Lene ♥

Unknown sa...

Hei!
Ser ut som dere har hatt en koselig jul! Veldig mange fine bilder!

Ønsker deg en strålende nyttårsfeiring! Følger deg videre i 2010 jeg :) GODT NYTT ÅR

Anita sa...

SP koselig en jul dere har hatt! Godt nytt år og takk for i fjor! Gleder meg til å følge dere i dette året også!