søndag 16. januar 2011

Lite kreativ...

...for tiden. 


Alle forutsetninger burde egentlig være til stede, for her er det kommet i hus både papir (fra 2iSpann) og en stor pose med gammelt retro sengetøy fra en venninnes foreldre:)
Jeg har også kjøpt materialpakke til aperangler fra Kaptein Biff som jeg ikke har gjort noe med ennå...


...dessuten har jeg nok av halvferdige prosjekter jeg kunne ha ferdigstilt.
Men neida, her blir det gjort minimalt i disse dager, og hvis noen har masser av kreativt overskudd, så er det bare å sende litt denne veien!


Dessuten er jeg lei av VÆR også!
Kan godt ha hvit og kald vinter, jeg, altså, men snø, regn og sludd om hverandre er ikke det jeg liker best. Iallfall ikke når mannen må kjøre 10 mil vestover hver morgen, og samme distanse hjem igjen på ettermiddagen, og jeg vet at trailere står på kryss og tvers der både titt og ofte.
Og i dag er det skikkelig holkeføre, og jeg gidder ikke gå ut engang...
Så, dette ble et skikkelig positivt innlegg, altså!!!;)
Satser på å komme sterkere tilbake når positiviteten og kreativiteten igjen blomstrer:) Og bildene har ikke så mye med teksten å gjøre, bortsett fra at både kjøkkenhåndklær og papirruller kommer fra 2iSpann. Fargene er jo både vårlige og positive, så jeg satser på at det smitter over på undertegnede etterhvert;)
Fin søndag til alle!!! Klem B:)

10 kommentarer:

Hulda sa...

Så nydelige de papirene var, de kan man jo lage mye fint av. Lekkert tatt bilde av også. :) -Husfruas Memoarer-

Caroline sa...

Kjenner til problemstillingen ja. Her er det vell egentlig mer orket det kommer ann på, føler som jeg har null overskudd for tiden. Men satser på at jeg snart får mye ny energi. Krysser fingrene for at kreativiteten kommer over deg igjen snart:)

Nydelige papirer du har fått tak i, må virkelig kommet meg bort til 2ispann snart...

Klem fra Caroline

Datt sa...

Hehe, det at "råvarene" er på plass betyr ikke alltid at påganglysten er det! Og ofte er det forsåvidt motsatt også! :P

Inger Johanne sa...

Hei du!

Ingen er kreative heile tida. Ingen kan vere positive heile tida. Men med fine fargar og papir rundt deg vil eg tippe at lysten til å lage kjem tilbake;-)
Og snø og is kjem til å forsvinne. This too shall pass... Juhuuu:-)

Søndagsklem

Gollass sa...

Ser jeg ikke er den eneste med manglende overskudd til skapende kreativitet for tiden, håper den kommer sigende samtidig med vårtegnene da;-)
Klem Elin

Kaptein Biff sa...

Det er noe som går tydeligvis, jeg har det også!

Pia sa...

Lekre papirer med herlige farger!

Natalie sa...

Hei :)
Det er ikke alltid like lett å få gjort alt man vil! Kjenner meg igjen i det du sier. Men så mye fint du har laga! Kjempe gøy å se på alt! Jeg kommer nok tilbake hit:)
{ Natalie }

Unknown sa...

Kjenne te den ja :o)
Hadde nettopp nåken veker med null kreativ futt, men plutselig kom den tebake. Det gjørr den nok plutselig snart hos deg og :o)

Takke for koselig hilsen. Då blei eg glad vettu, og eg hadde ei storveis helg i Stavanger.

Håpe du får ei flottanes veka, med elle uten kreativitet :o)

viagra online sa...

Satser på å komme sterkere tilbake når positiviteten og kreativiteten igjen blomstrer:) Og bildene har ikke så mye med teksten å gjøre, bortsett fra at både kjøkkenhåndklær og papirruller kommer fra 2iSpann. Fargene er jo både vårlige og positive, så jeg satser på at det smitter over på undertegnede etterhvert;)