mandag 27. juni 2011

Dilla!

Har litt dilla på tapas for tiden, og kan man ikke være i Oslo på selve Glansdagen og få det servert, så må man lage det selv:)


 Storebror i huset er nemlig blitt 7 år, og siden tapas ble en hit i minstemors bursdag (familieselskapet, vel og merke, ikke barneselskapet;), var det bare å kjøre på igjen.


Mye av maten kan jo forberedes eller lages i stand dagen før, og egentlig så koser jeg meg når jeg driver med dette. Denne gangen var mannen ute og ungene i seng, og jeg stullet rundt på kjøkkenet med radioen på.
Fin avveksling til tv'en:)


Neste gang bør jeg kanskje utvide repertoaret mitt litt, for jeg ender gjerne opp med å lage det samme hver gang; kyllingspyd, kjøttboller i tomatsaus, asparges i serranoskinke, lakseruller, bruchetta, scampi, saltkokte amadinepoteter og foccacia-brød. Oppskrift på verdens beste foccacia-brød fant jeg forresten her, og det er supergodt! Jeg har prøvd et par andre varianter før, men det er definitivt denne oppskriften jeg for alltid kommer til å bruke;)


Kake til barnebursdagen ble også smelt sammen sånn ca 3 timer før feiringen startet. Jeg hadde nemlig tenkt å droppe kaken, for de spiser jo bare muffinsene og fruktspydene likevel, men da jeg fortalte det til bursdagsbarnet på morgenen, så ble han rimelig lang i maska, ikke no' kake på bursdagen lissom? Og hva gjør man da?
Baker kake likevel selvfølgelig;)
(Men den ble IKKE like fin som fjorårets, hvis noen husker den:)For i år som i fjor ble det fotballbursdag!
Det er nemlig det det går i for tiden: fotballtøy, fotballkort, fotballskole, og selvfølgelig fotballspilling!
Og å stå i mål er det gøyeste av alt, som far så sønn:)

Ønsker alle en finfin uke!
Her har mannen og ungene begynt ferien, mens jeg har en uke igjen før jeg kan 'joine' dem:)
Klem B:)

8 kommentarer:

Unknown sa...

ÅÅÅ, dette så jo bare så godt ut, jeg fikk heller ikke være med på Glansdagen, så må herme litt etter deg jeg da;)) Skal prøve meg på noen av disse fine rettene neste helg...klem W.

stjerneglass sa...

Å, her var det jammen mye snadder!
Den oppskriften skal jeg definitivt prøve. Takk! :)

Hyttehuset sa...

Wow for eit barneselskap. Så mykje godt her. Og lekkert!

Unknown sa...

Gratulerer med vel overstått bursdag :) Og litt av nokre herlege tapas-rettar du freista med! :) Eg synes slett ikkje du treng å utvide repertoaret ditt, dette såg jo heilt fantastisk ut :) Takk for god inspirasjon, det er visst eg som må utvide horisonten, ser eg ;)

♥ Stines hverdag sa...

For deilig tapasbord! Det er jo bare så godt!
Hyggelig å høre at du liker focacciaen min :)

TESSAS MAT sa...

WOW! Dette så himmelsk ut. Et begrenset reportoar er faktisk ikke så dumt. Da får du ihvertfall perfeksjonert det du lager og jeg er sikker på at det smaker like godt som det ser ut.

Glede sa...

God fredag! Jeg elsker også tapas!! Bruker å lage mye av det samme som deg, ser jeg. En enkel, liten rett vi ofte lager er smørstekt champignon med salt og pepper. Mens den er varm blander du inn god blåmuggost. Jeg liker egentlig ikke blåmuggost, men den kombinasjonen er nydelig! Aioli er et annet must når vi spiser tapas. Nydelige bilder du tar! Ha en fin fredag.

viagra online sa...

This is my favorite food I mean shrimps, actually I've heard that shrimps it's very good for our brain that's why I love to eat them.