søndag 11. desember 2011

Julekortbilder

I dag var den store dagen for julekortbildene.
En herlig seanse altså, totalt blottet for frustrasjon og tenners gnissel. Not!
Sånn er det når man er kommet langt ut i desember, og man vet at bildene må tas NÅ hvis det i det hele tatt skal bli noen. (Dagslyset er jo sjelden vare på denne årstiden!)


Så vi begynner med en mutt minstemor, til tross for at hun fikk viljen sin og slapp å ha på det gule tyllskjørtet...


Heldigvis har hun en kjempegrei storebror som kjapt klarer å få lurt fram smilet:)Og etter sånn cirka ett minutt og 48 bilder kom regnet, og vi ble nødt til å løpe inn. Bare for å finne fram fjorårets julekort og oppdage at både bakgrunnen og begge (!!) skjerfene til ungene var de samme som på julekortet fra i fjor. Ja ja, gode tradisjoner skal man ikke kimse av ;)

Jeg ser også nå at jeg har glemt å blogge om Pekänjo-tøyet som jeg kjøpte posevis av i Blokhus i sommer. Pekänjo var for meg et helt ukjent merke fram til denne sommeren, men da jeg satte foten innenfor den ene fysiske butikken de hadde (de har ellers bare webshop), så var jeg solgt. Strikkajakken til minstemor er av dette merket, og hun har vest i samme stil. De har flott tøy i god kvalitet og duse farger, og det hele minner meg litt om Pompdelux-tøyet (som vi også har en del av:) Siden de hadde salg på massevis av tøy, så var det ikke fritt for at fristelsen ble for stor. Det ble både vinterjakke, skjorter og t-skjorter til storebror og gensere, trøyer, bukser, kjoler og skjerf til minstemor fra den butikken, ja noen julegaver også faktisk. Var jo greit å være tidlig ute!:) Jeg ser at man også nå kan gjøre noen kupp, for de sender selvfølgelig til Norge!

 Håper alle får en finfin uke! Her er det jobbe, jobbe, jobbe helt fram til bitte lille julaften. Vi hadde en runde med julegaveshopping i går, og i dag har vi for første gang laget pinnekjøtt. Det er ikke tradisjonsmat for noen av oss, men det er jo egentlig ganske godt! Og så har jeg smelt sammen 4 liter vaffelrøre og hatt med på fotballturnering i ettermiddag, kos det også:) Og det er ingen fare for at det blir mindre travelt i dagene som kommer, vi får bare passe på at vi koser oss litt også:)
Klem B:)

7 kommentarer:

Hulda sa...

Både fine og morsomme bilder av ungene! :) Blir nok noen søte julekort. :)

perler på en snor sa...

Hehe ikke alltid like enkelt når barna skal fotograferes nei. Men bildene ble da riktig så fine de da!!:)

3prinser sa...

Her har det heller ikke blitt noen fotografering i år... men, siden vi hadde konfirmasjon i vår blir det bilder fra den seansen :)

Anemone sa...

Fine bilder, fine unger! Men hvor har du kjøpt kurven i forrige innlegg? Jeg har STORT behov for en sånn stor kurv, og her er faktisk Mannen enig. ;)

AvMeg sa...

Hehe...er det ikke typisk at man kommer på de samme gode ideene to ganger?? (skjerfene )

Da må det jo være en god ide`!

:-)

HTC desire reparation sa...

Super gode billeder :)


Hilsen


Jesper
htc reparation
http://htcreparation.dk/

Ida sa...

Hoppas allt är bra med dig och familjen. Är dålig på att lämna kommentarer hos dig men är fortfarande inne här och kikar på dina fina blogg :)
Kram Ida