mandag 13. august 2012

På'an igjen:)

Her fyker dagene og livet forbi, og bloggingen har absolutt ikke vært en prioritet de siste månedene. Det har skjedd både triste og hyggelige ting siden sist, og det har føltes veldig greit å ikke bruke tid på bloggen. (Selv om jeg har vært innom dere andre:) 
Så jeg tenkte at minstemors 5-års dag kunne være et greit første-innlegg, selv om det nå er et par-tre måneder siden bursdagen;)


Vi ble iallfall enige om sirkusbursdag, minstemor og jeg, og hun ble med til Stoff og Stil for å finne stoffer til bursdags-outfitten. Både skjørt, hatt og genser ble det (dvs vi kjøpte en genser på H&M, og pyntet litt på den;), og bursdagsbarnet selv var riktig så fornøyd.


Trapés-bursdagskake ble det også, og jeg fikk erfare hvor utrolig gøy det er å farge fondant i fem forskjellige farger - tååålmooodigheeet....


Noe av bursdagsutstyret hadde vi handlet på Tiger i Danmark litt tidligere i år...


...og noe hadde vi bestilt på nett. Og denne gangen var vi også så heldige at det faktisk kom frem.


Kostymet bestod altså av genser fra H&M med påsydd bryststykke i harlequin-ruter med rosa tyllkant rundt. Noen filtkuler ble også sydd på. Skjørtet er i samme materialer...


... og jaggu ble det en slags hatt også! Litt sånn midlertidig med et papp-ark inni;)
Ellers var det veldig gøy å se alle gjestene som hadde kledd seg ut, det var alt fra andre klovner til Spiderman og prinsesser, finfine alle sammen:)
Mammaen og pappaen var også klovner, men jeg tror pappaklovnen gikk mest under kategorien 'scary clown', det er altså ikke sååå barnevennlig med rød parykk og tredagersskjegg med klovnesminke utenpå;)

Nå er det straks klart for nytt skoleår hos oss. Storebror i huset begynner i år på FFO (fotballfritidsordning), og det blir jammen spennende. Minstemor er allerede begynt så smått på sisteåret i barnehagen, og det er stor stas å endelig være størst!

Fin uke til alle! Klem B:)

10 kommentarer:

Hjertelill sa...

Hei. Så fint med livstegn på bloggen din:) Stilig med sirkusbursdag. Du er kreativ og flink! Fotballfritidsordning høres spennende ut. Det hadde vært noe for mine gutter. Klem fra Lill

AvMeg sa...

Så koselig at du er tilbake :) Herlig bursdagsforslag :)

Christina sa...

Jeg har savnet deg.. Glad du er innom her og det! :) utrolig gjennomført bursdag... Min jente blir også 5 år i år.. :) Hihi.. Håper du kommer med et innlegg snart igjen.. Jeg har vært flittig leser de siste fire årene!
Stor klem
Ps, lillebror har arvet den lilla marimekko bleieposen jeg kjøpte av deg for fire år siden! Mange lurer på hvor jeg har fått tak i den.. :)

Randi sa...

Så flott bursdagsjente!! :) du er så flink! Ffo hørtes helt supert ut,det burde det vært her også,da vet jeg en som hadde blitt glad :) Gleder meg til flere innlegg her fremover:)

Nagarjuna sa...


LOVE this!! I really like the fertilizers! Great job! Anhydrous Ammonia

Ida sa...

Oj så fint ni gjort! Och vilken fin tårta, man blir så glad av att se den. Hoppas allt är bra med dig och familjen, kram Ida

Clara sa...

That looks like a very lovely birthday party!! :)

Kram Claro ♥

brudekjoler sa...

Meget kreativ idé, jeg elsker det. Ser store, måske skulle jeg også prøve at gøre næste.

Janet sa...

Fantastisk fin bursdag så det ut som. Digger kaka og pynten og kostymet.

Åpent^hus sa...

wow
snakk om proff bursdagsfeiring!
jeg er imponert! :)