torsdag 6. september 2012

Kuleste serviettene

De kuleste serviettene kommer fra Bloomingville!
Rart det der, hvordan skuffen med servietter bare  a l d r i  blir tom... 
I dette tilfellet skulle jeg egentlig ha servietter med fjær på, men man kan da ikke gå fra servietter med beskrivelse av ens eget kjøkken!
(Fjær-serviettene ble selvfølgelig med hjem, de også, for de som trodde noe annet.)

Bare å skrive 'fjær' får meg forresten til å tenke på noe helt annet. Bær over med meg med denne digresjonen, men i fjor vår var jeg med jobben på en helt fantastisk plass som heter Fjørsilkebris. En utrolig plass med en nydelig atmosfære. Eierne av dette selskapslokalet dyrket egne urter/grønnsaker, de hadde en liten interiørbutikk, og fruen i huset drev også som frisør et par ganger i uka.
Men ikke nok med det, hele familien var utrolig gode musikere! Mens vi spiste deilig tapas (som de samme folkene hadde laget) underholdt de med nydelig sang og musikk. Far i huset kom nemlig etter å ha lagt husets barn, og hadde også broren sin med. Etterhvert ble det 'beat for beat' med oss som deltakere, og da middagstallerknene skulle ryddes og avec'en skjenkes, tok liksågodt vertinnen på seg headset med mikrofon, og fortsatte å synge mens hun jobbet.  Helt uanfektet, og uten å stresse... Så hvis du skal arrangere noe som helst med en gruppe mennesker og bor i Haugesundsområdet, så er dette plassen:)


Men nok om det, og tilbake til mitt eget kjøkken:)
Duken er forresten metervare fra Ikea. (Hvor jeg også var i dag for å handle bl.a. et kuskinn (som nå er på tilbud hvis du er 'family member'). Jeg hadde bare glemt at det var i morgen jeg fikk lønna inn på konto, så da stod jeg der da, med avvist kort. Festlig altså, kunne jo heller ikke skjønne hvorfor, helt til jeg kom hjem og mannen sa at det ikke var den 7. i dag! Heldigvis hadde min gode venninne styr på sin økonomi, og fikk dermed æren av å betale. Flaut!)


Og hvis du synes det ser ut som om vi serverer taco på vårt flerestjernes kjøkken, så tar du selvfølgelig feil! Får jo ikke sånn simpel mat hos oss. 
Skjer ikke. Lissom... 

2 kommentarer:

cgs-redesign sa...

Kule servietter :)
Og taco kan da vell serveres med stil?? ;)

Fjørsilkebris hørtes virkelig ut som en hærlig plass,
finnes ikke mange slike "personlige" plasser lengre...

Ønsker deg en flott helg!!!

Klem fra Cecilie

Penelene sa...

Jepp - kule. Og jeg har også sydd duk av det stoffet. Megakult!