tirsdag 11. september 2012

PO.P

Joda, jeg fikk også en e-post fra Polarn o Pyret for litt siden. Om jeg ville teste kjøpeopplevelsen i nettbutikken, og det ville jeg jo!:)
Jeg må si vi har svært god erfaring med PO.P fra før, og siden jeg ofte går forbi en av de fysiske butikkene til og fra jobb, så visste jeg allerede hva jeg skulle bestille for gavekortet jeg fikk.Storebror er nemlig blitt veldig stor over sommeren, buksene var med ett blitt litt korte, og genserne litt trange... Denne genseren var allerede en favoritt, og ble lett lagt i handlekurven.


Og mens jeg var i gang, ble det et par bukser også;)

Og nettbutikken var enkel å finne fram i, den er inndelt etter kjønn og størrelser så man lett finner det man er ute etter. Betalingen gikk også veldig greit, og så var det bare å vente på pakke i posten:)

Jeg hadde jo sett at andre bloggere hadde mottatt sine pakker etter bare et par dager, så jeg begynte å lure litt da det gikk både tre og fire og åtte dager... Da sendte jeg mail til kundeservice og fikk straks beskjed om at pakken var ankommet post i butikk for en uke siden. Og det hadde den jo! Var bare de på butikken som hadde rotet, og aldri sendt ut hentelapp!

Så da endte jo alt godt, og storebror ble veldig fornøyd med det nye tøyet sitt:)
En annen ting som jeg synes er veldig greit, er at dersom tøyet ikke passer/faller i smak, så kan det også byttes i de fysiske butikkene. Jeg liker godt å handle på nettet, men jeg liker det ikke når jeg må returnere noe, synes bare det er noe styr (selv om det bare betyr å poste en pakke;)Så trenger jeg si at jeg er fornøyd?:) 
(Bortsett fra med folka på nærbutikken? Neida, de er veldig greie de altså, det er lov å glippe!)
Kvaliteten på klærne er jo bare fantastisk, og vi har fra før alt fra fleece-jakker, vinterbukser, matros-jakke, kjoler, skjorter og div annet tøy fra PO.P i hus.
Og min favoritt??
Dette antrekket som minstemor har på seg. Kjøpte det tidlig i sommer, og synes det er knallfint! Fine farger og klassisk snitt, kan det bli bedre?:)

Og hvis du er medlem i kundeklubben, er det nå en rabattkupong på vei i posten. Er du ikke medlem, kan du bli det i butikken, og du får dermed 20% på en valgfri vare. Ja takk!

2 kommentarer:

sivknivklestativ sa...

Utrolig mye fint hos PO.P :) Ullgenseren var skikkkelig stilig.

Tuppelure sa...

Så kjekt at du er tilbake:O) Har savnet bloggen din. Så stilig bursdag, den outfiten var virkelig kreativ, så flink du er.

Og takk for Nille tipset! Skal løpe og kjøpe i morgen.