fredag 19. oktober 2012

Danskegodis

Litt smågodt som ble med hjem fra København:)
Et par gule sko til minstemor. Jeg trodde iallfall de var gule, men da vi kom hjem så jeg at de nesten var limegrønne. Derfor hersker det nå stor tvil om minstemor vil bruke dem... Hun er jo en bestemt frøken, og siden jeg kjøpte dem på egenhånd, måtte jeg faktisk ringe mannen slik at han kunne spørre henne om hun ville bruke gule pyntesko med hjerter på. Svaret var ja, så da dro jeg kortet. Da hun fikk se dem, var de de jo ikke gule lenger, men grønne, så da var hun slettes ikke sikker lenger. 
Og hvis dere nå himler med øynene, og tenker: -Herlighet, er hun en sånn, som lar barna bestemme ett og alt!?
Neida, men jeg kjenner min datter, og hun er en av de staeste personene jeg kjenner. Og hun har nok av tøy og sko som aldri har blitt brukt, og nå gidder jeg ikke bruke mer penger på ting som bare blir liggende i skuffa! (Hvis jeg ikke synes det er suuuperfint, da, og bare kjøpe det!) 
Bukser med knapper i, for eksempel, det er det helt uaktuelt å bruke, for knapper er jo stygt! Derfor går det mest i hjemmesydde skjørt og tights, eller ullundertøy, det er alltid en sikker vinner!


Anyhow, et par Hay-bånd og et viskestykke + litt til fra Illums bolighus ble også med i en fullstappet bil. Det var forresten første gang jeg kom meg så langt opp som til 3. etg på Illums. Etasjen var verdt et besøk, men det må sies at betjeningen var ti ganger mer høflig og hyggelig nede i første. Dessuten er det svært irriterende når de ikke kan plukke fra utstillingen (=bordet). Det er jo bare å erstatte de lyserøde eskene med de grønne (som de hadde nok av på lager), men neida, hrmf...

Gleder meg allerede til neste Københavns-tur, jeg!
Da har kanskje et nytt familiemedlem sett dagens lys også?
Vi snakker absolutt ikke meg, altså, those days are gone, men min niese har bolle i oven, og vi gleder oss masse til å møte den lille:)

Fin helg til alle! Klem B:)

5 kommentarer:

AvMeg sa...

Åh, så fine sko...Dersom hun ikke vil bruke dem, får du sikkert solgt dem lett (hint,hint :)
Fint å advares litt på forhånd om hvordan de små kan bli. Med guttene her har det vært så greit, for de har gått i alt jeg har kommet med. Krysser fingrene for at det blir slik med sistemann også.
Kanskje vi sees i morgen ?
:)

sivknivklestativ sa...

Herlige gule sko. vil ha :D
God helg til deg og dine.

Pia sa...

Skoa var kjempeflotte!

grønn sa...

Flotte saker du har kjøpt! Skoene var jo skjønne! Får håpe frøkna tar til vettet og godtar dem ;-)

bubbs sa...

Kjenner igjen dette ja. :) Datteren min er 4 år og har vært nærmest UMULIG å kle på siden hun var 3. Hehe.. Bukser er helt uaktuelt (foruten et par blomstrete haremsbukser som hun til nøds kan bruke under skjørt dersom det er kaldt), 3/4-lange ermer er også no-no, skjorter kommer ikke på tale, samt mørkeblått (lyseblått er imidlertid greit). Jeg føler jeg må selge inn hvert eneste nytt plagg hun får.. Lurer på hvordan hun blir som fjortis! :-/