onsdag 17. oktober 2012

Høst på tur

I høstferien (som var for et par uker siden) stakk vi en tur til Danmark. Vi endte vi opp i København hos vår niese + mannen som kjøpte nytt, men gammelt hus for litt siden. Nå hadde de fått pusset opp en del, og vår familie på fire kunne invadere hjemmet deres et par dager;)


Og for et herlig hus! Jeg kunne ha flyttet inn på dagen. Det er nydelig lys i stua, og som dere kanskje ser, så tok våre barn seg godt til rette i sofaene;)
Og ikke bare var huset og interiøret nydelig, nabolaget var også utrolig fint og rolig, og jeg fikk ikke akkurat mindre lyst til å flytte dit da jeg fikk høre at det var loppis i nærheten hver søndag! Dette fikk jeg da tilfeldigvis høre da mannen - på nettopp søndagen- var hos bageren for å kjøpe rundstykker til dagens frokost, og ble litt vel lenge. -Åh, han får sikkert ikke parkert på grunn av loppemarkedet, sa min niese. -What??
Så da ble det loppistur, da! To nye brune glassflasker ble resultatet, men kun èn kom trygt hjem:(


Etter å ha vært to dager i København (takk for gjestfriheten B og M:), dro vi videre over grensa til Tyskland, shoppet litt der, og kjørte deretter tilbake til Danmark:)
Og fra feriehuset kunne vi to dager på rad dele frokosten vår med de skjønneste ender som banket på verandadøra hver morgen. Herlig!


Så var vi hjemme et par dager, før vi kjørte litt innover i landet, og våknet til denne utsikten et par dager...


...mens vi bodde i denne hytta. Og den er like flott inni som utenpå.
Der tilbrakte vi noen finfine dager med finfine venner:)


Ut på tur, aldri sur!
Jusboksen kan vel være dagens shoppingtips. Jeg kjøper et lite arsenal hver gang vi er i Danmark, koster møøøe mindre enn her i Norge, og de er jo himla greie når man er på tur!


Bartemoro hadde vi også... og noen fikk fristet fiskelykken.Sjekk ugla!


Vel hjemme fra tur(er), har vi også hatt besøk fra Trøndelag en uke, så vi rekker ikke å kjede oss her, nei!
Klem B:)

2 kommentarer:

AvMeg sa...

Det ser ut som du har kost deg skikkelig- ikke bare ett , men så mange fine steder :)

tempo.dk sa...

Fine billeder. Det lyder som en rigtigt god aktiv ferie.