søndag 25. november 2012

Papirpynt

Lerketreet vårt i stua, også kjent som juletreet eller påsketreet, får innimellom litt ny pynt. Dessverre har treet fått amputert en del grener på det knappe året det har stått her. Løping, leking og spesielt tauhopping har jammen satt sine spor, så det spørs om jeg kanskje må ut og friste lykken om nytt tre. Kunne jeg bare fått betongen ut av sinkbøtta, som jeg gjerne vil beholde, det er kanskje meiselen som må fram?


Det ble iallfall sirkelpynt denne gangen. Med gråpapir, hvitt papir (som jeg og minstemor malte med neonrosa akrylmaling fra Søstrene Grene) og en sirkel-utstanser, var det jo en kjapp sak å lage. Brukte symaskin til å sy sirklene sammen til en lenke, og opp på treet med dem!
I dag har det også blitt litt papirpynt. Ved juletider i fjor kjøpte jeg hvite papirstrimler på Tiger i Danmark, og nå var det jammen på tide at de ble hentet fram. Så nå har jeg lært meg å brette papirstjerner, og de blir ganske fine altså! Har kjøpt noe farget papir også, sånn at jeg kunne lage noen større.
Og i går fant jeg fram noen gamle gjerde-planker, og skrudde sammen årets julekalender. I dag ble den malt, men ble ikke helt fornøyd, så vi får se om malingsboksen må fram igjen...
Men nå skal vi reise til julestjernen!
Fin søndag!
Klem B:)

4 kommentarer:

Tove sa...

Så fint det ble:) Har ønsket meg en slik sirkelutstanser lenge..

Ha en fortsatt fin søndag:)
klem

AvMeg sa...

Fint og enkelt. Det er jo koselig å lage litt nytt hver jul :)

Ninni sa...

Endelig har jeg funnet fram til deg:) Jeg fikk visst skrevet ned navnet på bloggen feil:(
Koselig blogg du har. La meg til som følger hos deg og la deg til på min blogg:)


Klem Ninni

grønn sa...

Stilig papirlenke!