lørdag 1. desember 2012

Pakketre

Julekalenderen ble et pakketre!
Jeg har sett mange fine planke-juletrær på nettet, og fant ut at jeg ville lage et selv med planker fra et gammelt gjerde som vi hadde i boden.
Prøvde først å beholde plankene hvite, men selv etter skuring og vasking med salmiakk, ble det bare shabby, og ikke chic.
Så da ble treet først malt i fem forskjellige pastellfarger. Det ble IKKE fint, for det kræsjet bare noe veldig med kjøkkenveggene våre (kan noen være så snille å overtale mannen til å male hele kjøkkenet, skapdører inkludert?;)
Så da ble treet grått.Noen rosa 'julekuler' stanset vi også ut, og festet med limputer.


Og høyt i toppen den hvite, glitrende stjerne.


De runde glitterklistremerkene kjøpte jeg hos Inkkit inne på Etsy. Gullglittermerker til storebror, og hvite glittermerker til minstemor.


Og i går kom min kjære med forslaget om at jeg kunne henge på 'de der lysene mine'. Da ble det jo riktig så fint, selv om vi for øyeblikket ikke kan se skogen (treet) for bare pakker;)

Da håper jeg alle får en fin første søndag i advent! Siden jeg har vært på jobb i hele dag, skal jeg prøve å skvise inn flest mulig julemarkeder i morgen. Hvorfor må de beste julemarkedene i Kristiandandsområdet legges til samme helg (og så min jobbehelg!)? Skulle virkelig ønske at de som arrangerte hadde valgt forskjellige helger, sånn vi som eeelsker å gå der kunne fått med oss alle:) I tillegg spiller storebror fotballturnering i morgen, men heldigvis fra morgenen av, så da kan jeg være med å heie et par-tre timer før jeg og en annen fotballmamma kjører ned til Designernes Julemarked kl 12. Har lyst til å få med meg markedet på Vest-Agder-museet også, mens det i Søgne dessverre må utgå denne gangen, det på Skjølingstad likeså:(

Fin søndag!
Klem B:)

5 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

Åå! Dette likte jeg kjempe godt!!
Så fine pakker og gavetre!!

- love -

Ninni sa...

Kjempefint! Pakkene her ligger i en kurv. Så kjedelig i forhold!

☆Baronivegen☆ sa...

Hei på deg:)

Ååå for ein stilig julekalender.
Så dekorativ og fin:)

Ha ein fin mandag:)

Helsing Evelyn:)

Strikkelise sa...

Kjempestilig tre. Takk for info om klistremerkene, jeg raste avgårde og bestilte noen!

AvMeg sa...

Så fint det ble. Jeg brukte også poser i år, og det var en lettelse å slippe å pakke inn alle pakkene. Lukka bare posene sammen med en stift :)
Jeg fikk titta innom ett marked i år, og det var en skuffelse. Enig med deg - de burde kunne legge markedene til litt flere helger...
Fin uke til deg :)